Krantwisseltrofee2013

Derde plaats voor Moesblad

Redactie

De carnavalskrant van het Moesland heeft afgelopen zaterdag in Drunen een zeer verdienstelijke derde plaats behaald bij de uitreiking van de Krantenwisseltrofee. Dit is een ludieke en sportieve wedstrijd waarin vele Brabantse carnavalsverenigingen met hun carnavalskrant meedingen naar de eerste plaats: een fraaie plaquette en eeuwige roem. In de categorie ‘buukske’ waar maar liefst 18 deelnemers mee deden, heeft de vakjury de derde plaats toegekend aan het Moesblad.

De jury:  “er is alles uit de kast gehaald om een mooie jubileum uitgave te maken die terug kijkt naar een lange tijd Moesland”. Lovend was de jury over het jeugdgedeelte: “kleurrijk en speels van opzet qua beeld en tekst.” Samenvattend: “al met al meer een kijkboek dan een leesboek en misschien brengt dat carnaval ook het best in beeld.”

Bij de publieksprijs, de prijs die werd toegekend door de collega carnavalsverenigingen, werd beslag gelegd op de zevende plaats. Winnaar in de categorie ‘buukske’ werd het “Logbuukske” van CV ’t Waotterrijk uit Nuland. Kijk voor de volledige uitslag op: www.krantenwisseltrofee.nl

Een mooie opsteker voor de commissie krant van Stichting Carnaval De Moeslanden.

Krantwisseltrofee2013