Carnaval keert terug

Redactie

Nu het bruisende carnavalsfeest van 2013 achter de rug is, kunnen we terugkijken, herbeleven en evalueren. Dat doen we in het Moesland via de prachtige film die weer gemaakt is door de commissie Video en via de Clubvergadering. Deze staan op de agenda voor vrijdagavond 1 maart en maandagavond 4 maart.

Vrijdag 1 maart: Filmavond
Tijdens de aanloop naar carnaval 2013 heeft het filmteam weer overal vele mooie en grappige filmopnames gemaakt die tot één film zijn gemonteerd. Daarin komen alle voorbereidingen voor het Moeslandse Carnaval uitgebreid aan bod. In de schuren en bij vele clubs is te zien hoe er naar carnaval wordt toe gebouwd, geleefd en beleefd. Ook de grote Moeslandse optocht en de Goapmèrrege zullen in beeld worden gebracht. Na de film is het nog een gezellig samenzijn met alle clubs. De filmavond begint om 20.30 uur bij Feesterij De Potter.

Maandag 4 maart: Clubvergadering
De clubvergadering is één van de belangrijkste onderdelen in de organisatie van het Moeslandse carnaval. Het is het overleg van en tussen de clubs met de Stichting Carnaval De Moeslanden waarin alles aan de orde komt wat nodig is om het carnaval in het dorp goed tot zijn recht te laten komen. Wat ging dit jaar goed? Wat kan volgend jaar beter of anders? De clubvergadering is in Zaal De Raaf, aanvang 20.30 uur.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de secretaris van de Stichting Carnaval De Moeslanden: Peter Klievink, mail secretaris@moesland.nl of tel. 0486 – 463475.