RaboThanks

Geslaagd Glitterbal

Redactie

Afgelopen zaterdag vond in de Piramide, in aanloop naar alle festiviteiten rondom het 55-jarig bestaan van het Moeslands Carnaval, het Glitterbal plaats.

Deze avond was speciaal georganiseerd voor mensen met een beperking. Kosten noch moeite waren gespaard om er zo mooi ‘glitter’ en carnavalesk mogelijk uit te zien. Naast een spetterend optreden van optreden van DJ Gladde Gerrit en de Brabantse Toppers viel ook de muziek van de hofkapel heel erg goed in de smaak. Er werd volop mee gemusiceerd door de aanwezige gasten. Rond de klok van tienen eindigde het feest met een lange polonaise en voor iedereen een heuse ‘disco’ glitterbal.
Dankzij de hulp van een aantal vrijwilligers en financiële steun van de Rabobank was het een zeer geslaagde avond waar we met veel plezier op terug kunnen kijken.
RaboThanks