Ziekenbezoek met carnaval

Redactie

Jaarlijks brengt Stichting Carnaval de Moeslanden vele bezoeken aan onze Moeszakken en Moeszakkinnekes die wel een verzetje kunnen gebruiken. Een mooie kans om iemand eens goed in het zonnetje te zetten! Wie kan je hiervoor aanmelden? Iedereen boven de respectabele leeftijd van 90 jaar. Of een zieke Moeszak of Moeszakkin, jong en oud.  Aanmelden, vóór 6 februari, kan telefonisch of via de mail bij Cindy 06 -14324808 of vanrooij@tele2.nl of bij Marion 0486- 463475.  Prins Joris en zijn gevolg komen vrijdagsmiddags of zaterdagsochtend met de carnaval in kleine groepjes met een feestelijke mand op bezoek. Prins Mats en Prinses Indy met een afvaardiging van het jeugdcarnaval komen op bezoek bij zieke kinderen. Natuurlijk staan we in dit jubileumjaar ook voor zieke en oudere Moeszakken klaar.