Smoesproat over Pronkzitting

Redactie

De afgel枚epe 2 weeke konde (mits ge un kartje h脿) geniete van artieste van eige bojum. 4 kerres zette dizze artieste un spectaculaire pronkzitting nir in de Phoenix. Effe rustig 枚e ploatske zuuke w脿r er nie b猫 want Willie van Esch en Stefan van Ras verwelkomde iedereen die binne kwaam mi unne intervieuw of unne aankondiging zod脿 iedereen wist d脿 g猫 de zoal in kwaam.

As 2 nurds opende Michiel van Aalst (debutant) en Jeroen van Zuijlen de oavond mi unne spreekbeurt over dun hond en over de sexualiteit. Unne spreekbeurt mi veul foto’s die nie alted klopte w脿 ze zin m脿r we hen ze wel allemoal gezien. Unne dikke voldoende vur hun act. Doarnoa w脿r Peet van de IBN (Patricia Schermer) oan de burt. 脭k di joar h脿 ze moie verhoale over bijna iedereen op 没t gemintehuis. De Burger, Raaijmakers, Maathuis en de boa.

Doarno w脿r 没t de beurt oan Tieske (Thijs vd Ven) en de lamme herders (Eric Hoekstra, Ralf van Heumen en Roel Loeffen). Net as vurig joar un schonne act mi zang en leuke annekedotes. Di joar waare ze op zuuk noar unne neije Burger want Wil(n)ie door(n). Nadat Bader Ari en Bert van Goxtel afviele, kwaam Nico Gong as beste ut de bus. As tweej van dun Umroeper kwaam Lon van Erp (debutant) en Eric Potjes op 没t podijum en naame vele minse op de hak. 脹t war oan een stuk grap op grap en ut war un moie act. Vur de pauze waar 没t de ervaare groep jong, Twan van Zandvoort, Maarten vd Linden, Jan vd Linden en Roel van Schaijk. Gelukkig deede ze toch meej. Over veule bekende Schojkse minse zoude ze nix zegge mar h脿n ze toch gedoan en af en toe w脿r ut moi plat. Gelukkig han ze urst al sorry gezegd.

Noa de pauze kwaam de verrassing van de pronkzitting. 44 joar dansgarde. Rond de 55 dames betraade 没t podijum in de leeftijd van 14 tot 62 joar. De stemming en de sfeer zaat er bij dizze dansact z枚ewel op 没t podijum as in de zaal.
Vur de tw猫dde joar op 没t podijum stond un groepke jongeluij die unne leuke act nir zette as astronoute. Stijn van Schaijk, Harm van Rooij, Tom Kusters, Paul van Kreij en Mike Broeren. Veul dubbelzinnige grappe kwaan er vurb猫.
Joep Manders, Willem Griffioen en Alexander Schoonenberg brachte un herkenbare act (v没r de w脿 ouwere onder ons) op de b眉hne. Vur veul ginge we terug in de tijd. Mi un neije versie van de film van ome Willem. Nu as ome Moestafa en ut war un geweldige act.
As Crisis Theeke stond Theo Potjes ok di joar wer in de ton. As vanouds nam hij w猫r veul minse er d没r. 脭k zunne Kaat moest er w猫r oan geluuve. D鈥檔 moiste act van de oavond w脿r bewoard vur ut loatst. Eric Potjes en Joep Manders hadde unne geweldige act. Hoe simpel kan 没t zen. As ik die tweej zie denk ik; ik zit noar Mini en Maxi te kijke, geweldig.
Eric (11 joar op de Moeslandse pronkzitting)werd 么k onderscheije dur de vurzitter van de stichting Leonard.
Tijdens de acts dur brak Stefan van Ras as de razende reporter regelmatig in tijdens ut programma mi live verslag vanut de greenroom (artieste ruimte). Mi leuke verrassende interviews van de artieste.
Ok di joar konne we w猫r geniete van diverse danse van de huppelpupkes, dansgarde en van dansgroep Karin Aarts. Mi doarnoa un gezellige after party war dun oavond hellemoal geslaagd.

Unne moie oavond en ik wit zeker d脿 ik er volgend joar w猫r bij ben gullie 么k?

Houdoe,
Smoesproat

De afgel枚epe 2 weeke konde (mits ge un kartje h脿) geniete van artieste van eige bojum. 4 kerres zette dizze artieste un spectaculaire pronkzitting nir in de Phoenix. Effe rustig 枚e ploatske zuuke w脿r er nie b猫 want Willie van Esch en Stefan van Ras verwelkomde iedereen die binne kwaam mi unne intervieuw of unne aankondiging zod脿 iedereen wist d脿 g猫 de zoal in kwaam.

 

As 2 nurds opende Michiel van Aalst (debutant) en Jeroen van Zuijlen de oavond mi unne spreekbeurt over dun hond en over de sexualiteit. Unne spreekbeurt mi veul foto’s die nie alted klopte w脿 ze zin m脿r we hen ze wel allemoal gezien. Unne dikke voldoende vur hun act. Doarnoa w脿r Peet van de IBN (Patricia Schermer) oan de burt. 脭k di joar h脿 ze moie verhoale over bijna iedereen op 没t gemintehuis. De Burger, Raaijmakers, Maathuis en de boa.

 

Doarno w脿r 没t de beurt oan Tieske (Thijs vd Ven) en de lamme herders (Eric Hoekstra, Ralf van Heumen en Roel Loeffen). Net as vurig joar un schonne act mi zang en leuke annekedotes. Di joar waare ze op zuuk noar unne neije Burger want Wil(n)ie door(n). Nadat Bader Ari en Bert van Goxtel afviele, kwaam Nico Gong as beste ut de bus. As tweej van dun Umroeper kwaam Lon van Erp (debutant) en Eric Potjes op 没t podijum en naame vele minse op de hak. 脹t war oan een stuk grap op grap en ut war un moie act. Vur de pauze waar 没t de ervaare groep jong, Twan van Zandvoort, Maarten vd Linden, Jan vd Linden en Roel van Schaijk. Gelukkig deede ze toch meej. Over veule bekende Schojkse minse zoude ze nix zegge mar h脿n ze toch gedoan en af en toe w脿r ut moi plat. Gelukkig han ze urst al sorry gezegd.

 

Noa de pauze kwaam de verrassing van de pronkzitting. 44 joar dansgarde. Rond de 55 dames betraade 没t podijum in de leeftijd van 14 tot 62 joar. De stemming en de sfeer zaat er bij dizze dansact z枚ewel op 没t podijum as in de zaal.

Vur de tw猫dde joar op 没t podijum stond un groepke jongeluij die unne leuke act nir zette as astronoute. Stijn van Schaijk, Harm van Rooij, Tom Kusters, Paul van Kreij en Mike Broeren. Veul dubbelzinnige grappe kwaan er vurb猫.

Joep Manders, Willem Griffioen en Alexander Schoonenberg brachte un herkenbare act (v没r de w脿 ouwere onder ons) op de b眉hne. Vur veul ginge we terug in de tijd. Mi un neije versie van de film van ome Willem. Nu as ome Moestafa en ut war un geweldige act.

As Crisis Theeke stond Theo Potjes ok di joar wer in de ton. As vanouds nam hij w猫r veul minse er d没r. 脭k zunne Kaat moest er w猫r oan geluuve. D鈥檔 moiste act van de oavond w脿r bewoard vur ut loatst. Eric Potjes en Joep Manders hadde unne geweldige act. Hoe simpel kan 没t zen. As ik die tweej zie denk ik; ik zit noar Mini en Maxi te kijke, geweldig.

Eric (11 joar op de Moeslandse pronkzitting)werd 么k onderscheije dur de vurzitter van de stichting Leonard.

Tijdens de acts dur brak Stefan van Ras as de razende reporter regelmatig in tijdens ut programma mi live verslag vanut de greenroom (artieste ruimte). Mi leuke verrassende interviews van de artieste.

Ok di joar konne we w猫r geniete van diverse danse van de huppelpupkes, dansgarde en van dansgroep Karin Aarts. Mi doarnoa un gezellige after party war dun oavond hellemoal geslaagd.

 

Unne moie oavond en ik wit zeker d脿 ik er volgend joar w猫r bij ben gullie 么k?

 

Houdoe,

Smoesproat