Laatste kaartjes Pronkzitting

Redactie

De eerste pronkzittingen zitten er op. Met zonder uitzondering allemaal geweldige optredens. Voor de voorstelling van “Bekèk ’t Mar, Let’s Party” van a.s. vrijdag 18 januari zijn nog enkele kaarten bij De Phoenix of Bruna in Schaijk te koop voor 11 euro.
Het is een boeiende en afwisselende voorstelling met weer twee nieuwe artiesten: Michiel van Aalst en Marlon van Erp. Er is door de danseressen hard getraind om hun beste beentje voor te zetten. Wil je je favoriete dansmarieke uit vervlogen tijden nog eens zien schitteren? Dit is je kans. Ook aan zang en muziek in deze voorstelling geen gebrek en natuurlijk zijn de muzikanten van de Boeremoeskapel in topvorm. Bekèk ’t Mar heeft ook dit keer een afterparty met maar liefst 2 DJ’s: Robbie Beatpower en DJ Poir. De voorstellingen beginnen om 20.00 uur,  zaal open om 19.00 uur.