Bezorging Moesblad

Redactie

De nieuwe carnavalskrant, het Moesblad 2013, wordt a.s. zaterdag 26 januari weer huis aan huis verspreid in heel Schaijk. En zoals u dat van ons gewend bent, ook in de buitengebieden. Dit jaar een bijzondere jubileumuitgave vanwege het 55-jarig bestaan van Stichting Carnaval De Moeslanden.

Met natuurlijk weer vele fraaie foto’s en lezenswaardige stukjes, zoals de proclamatie van Prins Joris d’n Urste. En bijdragen van onze voorzitter, van Grootvorst Willie, onze burgemeester, de pastoor en vele leuke ingezonden artikelen van onze Moeslandse carnavalsclubs. U vindt er ook de informatie over de optochten en het programma tijdens de carnaval.

Bijzonder onderdeel van de krant is het Jeugdmoesblad waarin jeugdprins Mats en jeugdprinses Indy en hun hele gevolg zich aan u voorstellen.

U kunt de leden van de Raad van Elf, de Jeugdcarnaval en de Boeremoeskapel weer aan uw deur verwachten om de krant persoonlijk bij u te bezorgen. Zij vragen een kleine bijdrage om de kosten te dekken en om alle carnavalsactiviteiten te kunnen organiseren. Bijvoorbeeld het KeeMoesbal, de fruitmanden voor onze zieken en het Jeugdcarnaval. Zij stellen uw bijdrage zeer op prijs! Als u niet thuis bent, ontvangt u met het Moesblad een enveloppe waarmee u altijd nog een vrijwillige bijdrage in de bus bij de Bruna kunt doen.