Kaartverkoop Pronkzitting

Redactie

Ben je niet naar de kaartverkoop van afgelopen vrijdag geweest en wil je toch graag naar “Bekèk ’t Mar, Let’s Party” haast je dan naar De Phoenix of Bruna in Schaijk. Hier zijn de resterende kaarten voor zaterdag 12 januari en vrijdag 18 januari te koop voor 11 Euro.
Het belooft een afwisselende voorstelling te worden met weer twee nieuwe artiesten: Michiel van Aalst en Marlon van Erp. Er is door de danseressen hard getraind om hun beste beentje voor te zetten. Wil je je favoriete dansmarieke uit vervlogen tijden nog eens zien schitteren? Dit is je kans. Ook aan zang en muziek in deze voorstelling geen gebrek en natuurlijk zijn de muzikanten van de Boeremoeskapel in topvorm. Bekèk ’t Mar heeft ook dit keer een afterparty met maar liefst 2 DJ’s: Robbie Beatpower en DJ Poir. De voorstellingen beginnen om 20.00 uur zaal open om 19.00 uur.