Glitterbal voor genodigden

Redactie

In het kader van het 55-jarig jubileum organiseert Stichting Carnaval De Moeslanden voor mensen met een beperking een speciale “Glitterbal” avond. Deze avond is alleen voor genodigden en vindt plaats op 2 februari a.s.

Deze genodigden hebben allemaal een persoonlijke uitnodiging ontvangen, maar mochten wij toch nog mensen vergeten zijn, dan kunnen deze zich alsnog melden bij: Fransien van de Bogaert, Hofstede 6 of een e-mail sturen naar : fvdbogaert@hotmail.com

Deze avond zal worden gehouden op zaterdag 2 februari 2013 en vindt plaats in De Piramide aan de Bossestraat. Om 19.00 uur zal Prins Joris de avond openen. Hierna is het de beurt aan DJ “Gladde Gerrit” die de avond muzikaal zal verzorgen. Hollandstalige hits zullen die avond de boventoon voeren maar natuurlijk kan iedereen zijn of haar favorieten plaatje aanvragen. Verder treden die avond ook “De  Brabantse Toppers” op. Daarnaast zal de muziek van onze eigen hofkapel natuurlijk niet ontbreken.

De avond eindigt rond 22.00 uur. De entree is gratis. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.