Arrangementen Pronkzitting

Redactie

In het jubileumjaar van het Moesland zijn er speciale arrangementen te reserveren voor de Moeslandse Pronkzitting op 12, 18 en 19 januari 2013. “Let’s Party” is het dit jaar het toepasselijke thema  en dat zal niet alleen op het podium te zien zijn. Er worden namelijk feestelijke  verjaardags-arrangementen aangeboden.
U reserveert een verjaardags-arrangement voor 11 personen en op de betreffende avond wordt u  een speciaal  gereserveerde tafel voor 11 personen aangeboden, aangekleed met feestelijke attributen en versnaperingen. En dit zonder extra kosten! Uw voordeel: een ludieke en feestelijke ambiance en het belangrijkste; als groep weet u van tevoren dat u bij elkaar zit! Deze verjaardags-arrangementen kunt u op vrijdag 4 januari vanaf 19.00 uur in De Phoenix reserveren. Dit jaar dus een uitzondering op het maximum van 6 kaarten per persoon, namelijk nu dus de mogelijkheid voor een 11-persoons tafel. En: OP = OP!

Nieuwe artiesten
De artiesten hebben de Commissie Pronkzitting verrast  op de eerste oefenavonden met mooie optredens, sterke teksten, heerlijke muziek en spierpijn in de lachspieren. De bekende gerenommeerde artiesten geven weer ‘acte de présence’. De debutanten van vorig jaar hebben er een schepje bovenop gedaan op hun toch al sterke debuut vorig jaar. En er zijn nieuwe verrassende artiesten aan het programma toegevoegd. Samen met dans, live-muziek en een vette Afterparty wordt de Pronkzitting 2013 een knalfeest: Let’s Party!

Voor meer informatie, mail naar:  pronkzitting@moesland.nl