CD Presentatie Hofkapel

Redactie

Na 53 jaar is ie eindelijk gereed

Aanstaande zondag 23 december CD-presentatie van de Hofkapel

 

Hofkapel “de Boeremoeskapel” van het Moesland presenteert aanstaande zondag 23 december met trots hun eerste CD. Sinds hun oprichting in 1959 is jarenlang naar dit hoogtepunt toegewerkt. Het heeft dus even geduurd maar dan heb je ook iets. De intensieve voorbereiding, die overigens “achter gesloten deur” jarenlang aan het oog is ontrokken heeft een geweldig resultaat opgeleverd. De toch al verwende oren van het Moeslandse carnavalspubliek zullen extra worden gestreeld. Met de professionele en gedegen voorbereiding is het gelukt om in een aantal dagen in de Energy Studio in Mariaheide een schitterende opname te maken. Deze CD krijgt eveneens een bijzonder tintje vanwege het jubileum 5×11 van Stichting Carnaval de Moeslanden. Zij hebben het mogelijk gemaakt om na 53 jaar de overbekende sound van de Hofkapel voor eeuwig vast te leggen. De nummers op de CD geven een doorkijk over de muziek gedurende 5×11 jaar Moeslandse carnaval. Deze mijlpaal mag dan ook niet ongemerkt voorbijgaan.

Aanstaande zondag is dus de officiële presentatie en zal de CD uiteraard ook in de verkoop gaan. De Hofkapel zal dan een aantal live-optredens verzorgen waaronder wellicht ook een aantal nummers van de CD. In het programma zijn daarnaast nog enkele verrassende momenten opgenomen die garant staan voor een aangename muzikale middag. Deze happening zal plaatsvinden in Feesterij de Potter in Schaijk en de aanvang is om 14:00 uur. Voor even een ander geluid dan Jingle Bells en Denneboom zien wij jullie graag aanstaande zondag bij de Potter.

Met muzikale groet   Hofkapel “de Boeremoeskapel”