Pronkzitting 2013: Let’s Party

Redactie

De Pronkzitting viert het feest van het 55-jarig Moesland uiteraard graag mee. De artiesten zijn in voorbereiding en het belooft deze 35e editie van “Bekèk ’t mar” een waar feest te worden: Let’s Party!  Deze party en ook de afterparty wilt u natuurlijk niet missen.

De zaal wordt feestelijk aangekleed en er zullen speciale 55e-verjaardagstafels worden gedekt. Deze unieke verjaardagsarrangementen kunt u vanaf 4 januari reserveren. Want noteert u de data in uw agenda en overleg met uw partner, club, vrienden of anderen wanneer u dit feest wilt meemaken en van een avond vermaak van eigen bodem wilt genieten. Er zijn drie avondvoorstellingen in De Phoenix om 20.00 uur, namelijk op zaterdag 12 januari, vrijdag 18 en zaterdag 19 januari 2013. Kaarten hiervoor kosten slechts 11 euro per stuk. Op zaterdagmiddag 12 januari vindt er een speciale voorstelling plaats voor 55+ en mensen met een beperking (16+), deze begint om 13.30 uur. Een kaartje voor deze voorstelling kost 7,50 euro. De kaartverkoop is op vrijdag 4 januari 2013 om 19.00 uur in De Phoenix.
 
Er treden de alom bekende artiesten op met diverse acts, sketches en buuts. En er zijn ook nieuwe artiesten die zich bij “Bekèk ’t mar” al aardig thuis beginnen te voelen. Want het Moesland-virus is hardnekkig en aantrekkelijk. Al 55 jaar! Voor meer informatie, mail naar:  pronkzitting@moesland.nl