IMG 0169-2

Vele handen maken licht werk!

Redactie

Dat het Moesland komend jaar 55 jaar bestaat, kan niemand meer ontgaan zijn. Hopelijk weet ook iedereen dat we het ‘55 jaar’ financieel willen ondersteunen door middel van de verkoop van originele MoesPakketten. Op deze site staat een overzicht van wat er allemaal in zo’n mooi, uniek pakket zit.
 IMG 0169-2  IMG 5654-2  IMG 5213-2

Afgelopen woensdag zijn de eerste 600 MoesPakketten ingepakt. Samen met 30 vrijwilligers hebben we een schitterende levende lopende band gecreëerd en waren de pakketten in een recordtijd ingepakt. Er waren vertegenwoordigers van De Hofkapel, de carnavalsclubs, de Raad van 11, het bestuur van Stichting Carnaval en leden van de commissie 55 jaar Moesland. De hele carnaval heeft deze woensdagavond dus meegeholpen. Weer een mooi stukje samenwerking dus.

De komende weken worden de MoesPakketten uitgeleverd aan de eerste bedrijven. Het MoesPakket is uiteraard ook beschikbaar voor iedere Moeslander. Je kunt je bestelling plaatsen op prinsdermoesland@hotmail.nl of je kunt je pakket kopen tijdens de open deur dag op zondag 16 december!
 
Ik kom ze persoonlijk afleveren!
 
Prins Joris

IMG 0172-2