2e Artiestenavond Pronkzitting

Redactie

Het komende carnavalsseizoen staat in het teken van 55 jaar Moeslands Carnaval. Daar hoort ook een feestelijke pronkzitting bij. Dit jaar vinden de pronkzittingen al vroeg plaats, op 12, 18 en 19 januari 2013.

Daarom gaat de commissie pronkzitting samen met de artiesten al vóór de elfde van de elfde van start met de voorbereiding van de 35e editie van “Bekèk ’t Mar”.
Wil jij ook van de partij zijn op het feestelijke podium van “Bekèk ’t Mar”? Kom dan naar de 2e artiestenbijeenkomst woensdag 21 november om 20.00 uur in de Phoenix. Heb je interesse maar (nog) geen goed idee, kom gerust eens een kijkje nemen. De commissie pronkzitting heet elke moeszak die een dans, lied, sketch, grap, buut of act wil neerzetten bij “Bekèk ’t Mar”van harte welkom! Voor meer info mail of bel met Jeroen; jvanzuijlen73@gmail.com tel 06 13011365.