KeeMoes2017 3

Keemoesbal

Redactie Evenementen

Dit jaar op zondagmiddag 19 februari 2017.

Het KeeMoesbal was in 1e instantie bedoeld voor mensen met een beperking uit Schaijk en Reek. Later is dit uitgebreid met “eenzame” inwoners, die om een bijzondere reden niet aan het openbaar carnaval kunnen deelnemen.
Het hoofddoel van het KeeMoesbal comité is te zorgen voor een gezellige carnavalsmiddag. De jeugdige bezoekers zijn zich al weken van te voren aan het voorbereiden op deze middag. Zij mogen nl zelf optreden met een liedje of een act. Elk jaar nemen de beide carnavals stichtingen uit Schaijk (De Moeslanden) en uit Reek (Het Kelerijk) ook een deel van het programma op zich.

Evenals vorig jaar zijn dan, Prins Tuut d’un Urste en prinses Karin, en Prins Johnny d’un Urste en Prinses Ingrid ook weer van de partij. Natuurlijk wordt er voor koffie, thee en een drankje gezorgd en krijgen alle bezoekers voor ze naar huis gaan een uitgebreide koffietafel aangeboden, zodat ze met een voldaan gevoel huiswaarts keren.
Het KeeMoesbal, destijds opgericht door Theo Welbers, bestaat in 2019, 40 jaar ! Dit willen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Het komend jaar zal het comité al beginnen met de voorbereidingen om er voor deze doelgroep weer een ontzettend gezellige middag van te maken.

Het KeeMoesbal comité bestaat uit een groot aantal vrijwilligers, die belangeloos hun medewerking verlenen aan deze middag. Zonder deze mensen zou het niet mogelijk zijn om een dergelijke middag te organiseren.
Mocht U zelf denken in aanmerking te komen, of mensen weet die graag gebruik zouden willen maken van deze middag, neem dan gerust contact op met Fransien v.d. Bogaert uit Schaijk (0486-461975) of Elly Hendriks uit Reek (0486-474929).

Het KeeMoesbal comité.

KeeMoes2017 3

KeeMoes2017 2

KeeMoes2017 1