cie PZ

Pronkzitting

Redactie Evenementen

Een jaarlijks terugkerend avondvullend programma waar het publiek door Schaijkse rasartiesten vermaakt wordt. De artiesten zijn Schaijkse mensen die met eigen teksten of eigen liedjes Schaijkse gebeurtenissen op de korrel nemen en het publiek weten te boeien. De voorbereidingen nemen lang van te voren hun aanvang, zo ongeveer bij de opening van het jaarlijkse carnaval, zijnde het 11-11 bal. Op de eerste bijeenkomst met artiesten en commissie wordt de opzet doorgesproken en gekeken wie er mee wil doen en wat voor ideeën er zijn.

cie PZ

 

De commissie Pronkzitting bestaat uit: Joris Jan Spijkers, Stijn Vedder, Joost Geurts van Kessel, Edwin Kouwenberg, en Jeroen van Zuijlen. Lisette van der Heijden, Ellen Stroomberg, Ellen Korsten en Sandra van Druten .