WELKOM IN HET Lees meer BEKIJK FOTOS
MOOI KIEKJE?
MEER NIEUWS HEDDE UT AL GEHEURD? BEKIJK AGENDA WA GOAN WE DOEN

Moeslands Mooiste

Een bijzonder carnavalsjaar staat ons te wachten, maar we gaan er het beste van maken. Zoals het motto van prins Twan luidt: "Ut kömt zoewès ut kömt"!
Er zal dit jaar geen optocht door de straten van het Moesland trekken, maar dat wil niet zeggen dat er geen optocht te zien zal zijn.

Dit jaar gaan wij in de aanloop naar carnaval 2021, online Moeslands Mooiste bekijken. Met uiteindelijk de uitreiking van: Moeslands Mooiste. De mooiste wagen die ooit gemaakt is.

Hiervoor hebben we jullie hulp nodig. We gaan stap voor stap een selectie maken uit die pak hem beet 1.111 wagens die gebouwd zijn. Om uiteindelijk de mooiste te kronen.

Stap 1 - Nomineren (reeds gebeurd)

Iedere club nomineert de mooiste wagen die ze zelf gebouwd hebben. Eén wagen per club dus.
Dit kun je doen door een mail te sturen naar mooiste@moesland.nl vóór 1 januari 2021. Leg ook even kort uit waarom juist deze de mooiste is.

Stap 2 - Selecteren

We hebben 69 genomineerden ontvangen. Deze kun je terugvinden op: http://moesland.nl/genomineerde-moeslands-mooiste/. De clubvertegenwoordigers zijn gevraagd hieruit een top 22 samen te stellen vóór 19 januari 2021. Op basis van de uitkomst, gaan we hier weer een stap mee verder. Op naar Moeslands Mooiste!

Stap 3 - Jureren en stemmen

De overgebleven wagens zullen uitgebreid gejureerd worden. Ook kan het publiek een stem uitbrengen.

Stap 4 - Moeslands Mooiste

Uiteindelijk zal er met carnaval één worden uitgeroepen tot Moeslands Mooiste.