Aanmelden ziekenbezoek

Ziekenbezoek in het Moesland: voor jong en oud!

Niet voor iedereen is carnaval vieren vanzelfsprekend. Soms zou je heel graag aan willen sluiten, maar gaat het even niet. De commissie Ziekenbezoek steekt deze mensen graag samen met jou, een (carnavals)hart onder de riem.

Met wie zou jij eigenlijk graag de polonaise lopen? Wie wil jij laten weten dat je aan hem/ haar denkt? Geef deze vriend, vriendin, oom tante, vader, moeder of kennis op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ook de wat oudere (90 plus) moeszakken en moeszakken kun je op deze manier aanmelden. Wij zorgen er dan voor dat er een fijne attentie bezorgd wordt op vrijdag (9 februari) of zaterdag (10 februari) met de carnaval.

Zorg dat de aanmelding voor een bezoek voor 7 februari bij ons binnen is. We vragen u om de naam, het adres en eventueel een telefoonnummer aan ons door te geven.

Afhankelijk van de leeftijd van de aangemelde persoon, zullen de (jeugd)prins en prinses met hun gevolg maar wat graag een bezoekje brengen.

Carnavalle doede mi mekoar en vur mekoar

Commissie Ziekenbezoek,

Bregje Spijkers
Esther van Zandvoort
Cindy van Rooij
Neske Schoonenberg – Schulte

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0486 461749
֍ liever 2x aangemeld, dan te worden vergeten!

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Meer in deze categorie: « Bezorging Moesblad Eremoeszak 2018 »
terug naar boven

Laatste foto's

 
_0001
 
_0002
 
_0003
 
_0004

Sponsors

Alconweb.jpg
DeGraauwWebdesign.png

Inloggen of Registreer