Optocht

Ieder jaar organiseert de commissie optocht weer “de grootse, de schonste en de allermoiste carnavalsoptocht van de hiel de wirreld”. Deze geweldige optocht maken zij niet alleen, dat doen zij samen met de carnavalsclubs uit het Moesland. En uiteraard samen met de vele vrijwilligers die de optocht telkens weer in goede banen weten te leiden. Wat wij in het Moesland ieder jaar weer voor elkaar krijgen, zorgt voor veel respect in ons Moesland en ver daarbuiten.
De commissie optocht bestaat uit een grote groep Moeslanders, die super trots is dat de Prins van het Moesland dit jaar uit hun midden komt. Prins Johnny zet zich al een aantal jaren in voor de organisatie van de optocht. Hij heeft jarenlang met zijn eigen club “Nie Gering” fanatiek gebouwd en heeft meerdere malen op Moesmaandag op het podium op de knieën gezeten én heeft dé beker ook enkele keren mogen ontvangen. Hierdoor hebben we een prins met veel ervaring in het bouwen van carnavalswagens én hebben we een prins die de wagenbouwers een warm hart toedraagt.
Graag tot ziens op Moesmaandag en voor iedereen die een bijdrage levert om de optocht tot het hoogtepunt van de carnaval te maken: veel succes en vooral veel plezier!

 CieOptocht2016

V.l.n.r. Ronald van Rooij, Twan van Zandvoort, Wouter Spijkers, Henk-Jan Huizenga, Michel van Druten, Peter Klievink, Prins Johnny d’n Urste, Twan van der Heijden, Theo de Bie, Bert van Hoof en Henk van Summeren.

Commissie optocht in de bouwschuur van Goei Geknoei (foto: Jan van Ballegooij).

Laatste foto's

 
0051
 
0050
 
0049
 
0048

Sponsors

Alconweb.jpg
DeGraauwWebdesign.png

Inloggen of Registreer