SERIOUS SCHAIJK ZET ZICH IN!

Redactie

‘Heel Schaijk betrekken bij NPO 3 FM actie’ SERIOUS SCHAIJK ZET ZICH IN!

Enkele Schaijkse horeca-, recreatie-, en centrumondernemers hebben in samenwerking met Scouting Schaijk het plan opgevat om een inzamelingsactie met uitreikingsevenement te organiseren rondom de NPO Radio 3FM Serious Request – the life line actie. Dit jaarlijkse media spektakel op Radio, TV en internet doet jaar ook het centrum van Schaijk aan. Er wordt een gezellig winterterras in hartje Schaijk ingericht met muziek en heerlijke hapjes en drankjes. Iedereen is van harte welkom op de grootste Schaijkse Kerstborrel allertijden! Simpel weg door alleen te komen ondersteun je al het goede doel.

Gezellig overdekt winterterras 

Op vrijdagavond 20 december komen de 3FM dj’s dwars door Schaijk wandelen. Dit jaar is dat Het Rode Kruis – tegen Mensenhandel. Een unieke gelegenheid waarbij ook Schaijk live op radio, tv en internet zich sprankelend op de kaart wil zetten. De initiatiefnemers willen het hele dorp, van vereniging tot scholen, van clubs tot ondernemers en individuele inwoners oproepen om zelf inzamelingsacties op touw te zetten. Dit onder het motto: ‘Serious Schaijk zet zich in!’ Als de 3FM dj’s door Schaijk komen wil men hen het ingezamelde geld aanbieden op grote cheques. Rond dat moment wordt een sprankelend evenement opgetuigd op het nieuwe plein tussen de pastorie en café de Potter. Een gezellig overdekt winterterras met podium, leuke muziek, lekkere hapjes en drankjes waar iedereen van harte is uitgenodigd.

Muziek
De Schaijkse fanfare Concordia heeft plannen om de dj’s muzikaal te begeleiden vanaf de gemeentewerf tot het plein voor café de Potter. Daar zorgt een DJ en een bandje voor sfeervolle muziek. Ook prins Twan d’n Urste zal acte de présence geven. De Rotary Club Schaijk-LvR heeft aangekondigd een actie op touw te zetten. De Explorers van Scouting Schaijk zullen de 3FM DJ’s na het passeren van het bruisende hart van Schaijk het dorp uit begeleiden. De organisatie roept iedereen op om naar dit gezellige evenement te komen om zo samen een mooi visitekaartje af te geven en het goede doel te ondersteunen. Het evenement duurt van 19:00 tot 0:00 uur en is gratis toegankelijk.

Schaijkenaren die individueel of met hun vereniging of bedrijf een inzamel actie op touw willen zetten of de organisatie van dit evenement op wat voor manier dan ook willen ondersteunen kunnen een e-mail sturen naar: info@scoutingschaijk.nl